Atletisme

La Sant Silvestre de Berga s’adapta la Covid-19: no hi haurà cursa multitudinària, però sí atletisme per Nadal

La Sant Silvestre de Berga s’adapta la Covid-19: no hi haurà cursa multitudinària, però sí atletisme per Nadal

La Cursa de Sant Silvestre de Berga canvia, però resisteix. La tradicional prova, que cada 31 de desembre reunia milers de corredors al passeig de la Indústria, aquest any s’adapta a la pandèmia i canvia de format. L’organització fa una crida a la solidaritat i planteja un repte: completar una distància de 5 quilòmetres realitzant el circuit que esculli cada corredor i realitzar un donatiu, del 19 al 28 de desembre.

Per participar-hi, cada corredor podrà adquirir el dorsal a les botigues d’esports i els centres esportius de la ciutat. Cada participant podrà realitzar l’aportació que desitgi i la recaptació obtinguda es destinarà íntegrament a l’entitat Càritas Parroquial de Berga. La prova, com cada any, és organitzada pel Club Atlètic Berga i l’Ajuntament.

Adquisició del dorsal

Els dorsals es podran obtenir a les botigues i centres esportius següents: La Samarretta, InterSport Serramartí, Serra Sports, La Creativa, Ríos Running Berga, Centre Esportiu Municipal El Tossalet, Centre Esportiu i d’Estètica Corporal (CEEC), Berga Resort, Crossfit Berga, Paleo Berguedà i Padel Indoor Berguedà. Els establiments i centres esportius esmentats disposaran d’una guardiola solidària per poder fer l’aportació econòmica que decideixin les persones participants.

La Sant Silvestre a les xarxes socials

La Cursa de Sant Silvestre de 2020 no serà multitudinària, però sí que vol tenir presència i notorietat a l’entorn digital. En aquest sentit, l’organització convida les persones participants a compartir fotografies a les seves xarxes socials per donar visibilitat a l’edició d’enguany. Per exemple, es poden publicar fotografies dels dorsals i les persones participants, així com del temps realitzat a l’hora de completar el circuit, de la disfressa i els complements que utilitzen habitualment els i les participants, dels indrets i paisatges del recorregut escollit per cada corredor o corredora i fotografies de qualsevol altra proposta original i divertida relacionada amb la prova esportiva.

Les publicacions realitzades a Facebook, Twitter o Instagram han d’anar acompanyades de l’etiqueta #SantSilvestreBerga i també cal anomenar els perfils @santsilvestre.berga, @clubatleticberga i @AjuntamentBerga.

Ajuntament de Berga Club Atlètic Berga Cursa de Sant Silvestre Sant Silvestre de Berga

Comentaris