Orientació

El berguedà Pau Llorens, campió d’Espanya d’Orientació de Llarga Distància

El berguedà Pau Llorens, campió d’Espanya d’Orientació de Llarga Distància

El berguedà Pau Llorens s’ha proclamat campió d’Espanya d’Orientació aquest cap de setmana passada a Extremadura. Llorens, de Casserres, va marcar el millor temps en la prova de Llarga Distància i es va penjar, així, la medalla d’or absoluta. A banda, el també corredor del Club Orientació Berguedà Lleí Viles va aconseguir la medalla de plata en la categoria H35A.

Tot això va ser dissabte 5. L’endemà, diumenge 6, es va disputar el campionat de Mitja Distància. Lleí Viles, que és de Gironella, es va endur l’or en categoria H35A, mentre que Pau Llorens va endur-se el bronze (3a posició) en categoria Elit. La prova va disputar-se en un terreny ràpid i molt tècnic i amb dues zones molt diferenciades, on el rumb i la lectura de les roques van ser el factor clau.

Finalment, dilluns 7 es va disputar la prova d’Esprint, en un terreny també tècnic i molt ràpid. Pau Llorens va aconseguir el subcampionat estatal en aquesta prova i, d’aquesta manera, va arrodonir una magnífica actuació en el certamen, pujant el podi en totes les proves en la categoria més alta.

Campionat d'Espanya Club Orientació Berguedà cob Lleí Viles Pau Llorens

Comentaris