Atletisme

On i quan pots recollir el dorsal de la Cursa de Sant Silvestre de Berga?

On i quan pots recollir el dorsal de la Cursa de Sant Silvestre de Berga?

Falten menys de 48 hores perquè acabi el 2020 i s’acosta l’esdeveniment atlètic que, com cada any, acomiadarà el cicle des del Berguedà. La cursa de Sant Silvestre va camí d’igualar el miler d’inscrits de les darreres edicions i el Club Atlètic Berga, el principal organitzador ja té a punt els pitralls que portaran tots els inscrits.

La recollida de dorsals es podrà fer a partir d’aquest dilluns, dia 30 de desembre, a la tarda. De 17h a 21h el personal del Club Atlètic els entregarà a l’Hotel d’Entitats. Dimarts al matí, de 10 a 14h, també es podran aconseguir al mateix Hotel d’Entitats. A la tarda, l’organització també en repartirà, però no serà a l’Hotel sinó al passeig de la Indústria, a pocs metres de la línia de sortida. Els dorsals per a les proves infantils es podran recollir de 15h a 16h i els de la cursa de 5km, de 15h a 18h.

En aquests mateixos horaris el Club Atlètic permetrà les darreres inscripcions, fins que s’esgotin tots els dorsals. Les inscripcions han valgut 12 euros durant gairebé dos mesos, però aquestes últimes hores s’apugen a 15, tal com és habitual.

La Cursa de Sant Silvestre celebra 20 anys farcida de novetats. Una de les més destacades té a veure amb l’animació: la cursa suma la col·laboració del servei +Entre Rivals, amb el discjòquei TMalé, l’speaker Marc Canturri i el reporter fotogràfic Aleix Camprubí al peu del canó tota la tarda atlètica, al passeig de la Indústria. La cursa, a més, servirà per presentar ‘Vull l’esport’, una campanya contra el sexisme en les disciplines esportives a la ciutat.

WhatsApp Image 2019-12-29 at 14.23.58

Cursa de Sant Silvestre Sant Silvestre de Berga

Comentaris