Esquí

Maria Costa i Ot Ferrer es pengen l’or en la primera prova de la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya

Maria Costa i Ot Ferrer es pengen l’or en la primera prova de la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya
Pluja de medalles per a la selecció catalana d'esquí de muntanya a Sierra Nevada. FEEC

Resultats brillants dels joves dels Mountain Runners del Berguedà que han participat en la primera prova de la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya. Maria Costa s’ha penjat la medalla d’or tant en la modalitat d’esprint com en la cronoescalada de categoria júnior. Ot Ferrer també ha estat el més ràpid en esprint i ha guanyat la plata a la vertical de la mateixa categoria. La primera prova de la Copa d’Espanya s’ha celebrat durant tot el cap de setmana a Sierra Nevada, a Andalusia.

La selecció catalana, amb diversos integrants dels Mountain Runners, ha aconseguit fins a 26 podis. D’aquests 26, fins a 12 medalles han estat aconseguides per membres forjats a l’escola d’esquí de muntanya dels Mountain Runners.

A banda de les victòries d’esprint de Costa i Ferrer en categoria júnior, els Mountain Runners també han ocupat 4 dels sis llocs del podi juvenil: les dues plates han anat a parar a Ares Torra i Tomeu Comellas, mentre que les medalles de bronze han estat per Martina Gonfaus i Enric Baños.

A la cronoescalada juvenil, Enric Baños ha guanyat l’or, mentre que Tomeu Comellas s’ha endut el bronze. En categoria femenina, Ares Torra i Martina Gonfaus han estat segona i tercera, respectivament. A aquests resultats s’hi ha d’afegir l’or de Maria Costa i la plata d’Ot Ferrer, tots dos en categoria júnior.

Classificacions prova esprint

Classificacions cronoescalada

Esquí de muntanya Mountain Runners selecció catalana

Comentaris