Atletisme

Últims dorsals anticipats per córrer la 20a Cursa de Sant Silvestre de Berga

Últims dorsals anticipats per córrer la 20a Cursa de Sant Silvestre de Berga
Molts participats opten cada 31 de desembre per acomiadar l'any corrent la Sant Silvestre disfressats. CA BERGA

La 20a Cursa de Sant Silvestre de Berga treu les últimes inscripcions anticipades a la venda. El període per obtenir dorsal pagant 12 euros acaba demà dissabte. A partir de diumenge les inscripcions s’apugen fins a 15 euros, fins el mateix dia de la cursa.

Aquest divendres i dissabte la inscripció es pot fer de manera presencial, a les botigues La Samarretta, Intersport Serramartí i Ríos Running (Berga), i a Serra Sports (Gironella). També es poden fer per internet, a través del web del Club Atlètic Berga, fins dissabte. A partir de diumenge, les inscripcions per internet quedaran tancades i només es podran pagar dorsals de manera presencial, als establiments esmentats.

La Cursa de Sant Silvestre celebra 20 anys farcida de novetats. Una de les més destacades té a veure amb l’animació: la cursa suma la col·laboració del servei +Entre Rivals, amb el discjòquei TMalé, l’speaker Marc Canturri i el reporter fotogràfic Aleix Camprubí al peu del canó tota la tarda atlètica, al passeig de la Indústria. La cursa, a més, servirà per presentar ‘Vull l’esport’, una campanya contra el sexisme en les disciplines esportives a la ciutat.

Club Atlètic Berga Cursa de Sant Silvestre Inscripcions

Comentaris