Atletisme

La 20a Sant Silvestre de Berga comença a agafar forma: el Club Atlètic obre inscripcions

La 20a Sant Silvestre de Berga comença a agafar forma: el Club Atlètic obre inscripcions

Aquest 2019 la Sant Silvestre de Berga està d’aniversari. Fa 20 anys. El Club Atlètic Berga ja treballa en els preparatius d’una edició que promet sorpreses i novetats. De moment, ja s’han obert les inscripcions a través d’internet i presencials, a La Samarreta, Intersport Serramartí i Ríos Running (Berga) i a Serra Esports (Gironella).

El preu de la inscripció és de 5 euros per a les curses infantils, i de 12 euros per a la cursa de 5 quilòmetres que, com cada any, recorrerà els carrers de la ciutat el dia 31 de desembre al vespre. En el cas de la cursa gran, els últims tres dies la inscripció s’apujarà a 15 euros.

Com cada any, la Sant Silvestre arrencarà des de les fonts del Vall. Els corredors baixaran pel passeig de la Indústria, faran mitja volta quan arribin al parc de Bombers i afrontaran la pujada de la Sirena per, després, enfilar la Ronda Moreta i el carrer del Roser. Des d’allà, baixaran per la carretera de Sant Fruitós i enllaçaran la rotonda de la BP amb la Rasa dels Molins. En el darrer tram de la cursa, els atletes arribaran al barri de Santa Eulàlia a través del carrer Salvador Espriu i el Mestre Pedret. Arribaran fins la plaça Gernika per encara de nou el passeig de la Indústria. 5 quilòmetres d’esport, animació i disbauxa per acomiadar l’any.

Club Atlètic Berga Cursa de Sant Silvestre Sant Silvestre

Comentaris