Ciclisme

La Ruta Minera no tindrà edició del 2020

La Ruta Minera no tindrà edició del 2020
Imatge d'una edició de la Ruta Minera. ALEIX CAMPRUBÍ/ARXIU

Anul·lada l’edició de la Ruta Minera 2020. La marxa cicloturista del Berguedà s’havia de celebrar el 28 de juny però l’organització ha decidit suspendre-la davant la incertesa provocada per l’actual estat d’alarma. “És improbable que es puguin realitzar esdeveniments que concentrin centenars de persones en els propers mesos”, constata l’organització en un comunicat.

Per això, la Ruta Minera admet que no pot seguir endavant amb els tràmits administratius i les contractacions “sense tenir la certesa que la prova es podrà celebrar en condicions adequades de seguretat i salut”. Per aquest motiu, en les properes setmanes, l’organització tornarà els diners a aquelles persones que ja s’haguessin inscrit a la prova.

A banda, la marxa també ajorna fins al 2021 la col·laboració amb el projecte solidari de la Fundació Vicente Ferrer. La prova i la fundació van signar un acord per col·laborar en la dotació de bicicletes per a joves estudiants de secundària del sud de la Índia.

coronavirus covid-19 ruta minera

Comentaris