Muntanya

L’inici de la Copa Trail Running Berguedà s’ajorna: la Pugo Regis Trail canvia de data pel coronavirus

L’inici de la Copa Trail Running Berguedà s’ajorna: la Pugo Regis Trail canvia de data pel coronavirus
Imatge d'una prova de muntanya al Berguedà. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Tampoc hi haurà Pugo Regis Trail aquest cap de setmana. Gairebé tots els actes que s’havien programat per als propers dies al Berguedà han quedat suspesos o ajornats per contenir el coronavirus, i la primera prova de la Copa Trail Running Berguedà també s’ha vist afectada.

El CQUIE, principal organitzador de la prova, ha fet públic un comunicat on asseguren que ha estat “una decisió molt difícil, després de dies mesos de feina i esforç”. Ara bé, l’organització fa prevaldre “la seguretat i la salut dels participants” i “les últimes notícies de la Secretaria General de l’Esport”. En els propers dies el CQUIE comunicarà la nova data de la prova.

La Pugo Regis Trail s’havia de celebrar aquest diumenge, 15 de març, i és la primera de les 8 curses del calendari del nou campionat berguedà de curses de muntanya. A més, sigui quan sigui, serà la primera edició de la prova, que vol reivindicar el sud del Berguedà com a territori per córrer a la muntanya. La sortida serà des del castell de Puig-reig.

La segona prova del campionat està prevista pel dia 29 de març a Gironella, però també resta pendent de l’evolució del coronavirus. Durant la primavera i l’estiu se succeiran fins a 8 curses, fins la cloenda, que serà a Bagà, amb el Trail del Moixeró.

ajuntament de puig-reig Berguedà Copa Trail Running Berguedà CQUIE Curses de muntanya Pugo Regis Trail

Comentaris