Muntanya

El Berguedà organitza dijous una taula rodona telemàtica sobre el trail running

El Berguedà organitza dijous una taula rodona telemàtica sobre el trail running
Instants previs a l'inici de la Berga Trail 2019. ALEIX CAMPRUBÍ

El Consell Comarcal del Berguedà organitza aquest dijous, 9 d’abril, una taula rodona per parlar de les potencialitats de la comarca en l’àmbit del trail running. És oberta a tothom però ja està confirmat que hi participaran quatre referents berguedans de la disciplina: el corredor Ivan Camps; la corredora i presidenta dels Mountain Runners, Judit Franch; la corredora i esquiadora de muntanya Clàudia Sabata; i el corredor i entrenador Pau Bartoló.

L’activitat serà a partir de les 18h de la tarda a través de la plataforma Zoom. Per inscriure’s a la taula rodona, cal apuntar-se gratuïtament en aquest formulari dissenyat pel propi Consell Comarcal. Les persones inscrites rebran l’enllaç i la contrasenya exacta per poder participar a la taula rodona. Segons el Consell, la cita està pensada per a tots els amants de la muntanya i el trail running: “El Berguedà és un territori per descobrir corrent”. 

taula-rodona-trailrunnig-bergueda

Consell Comarcal del Berguedà Taula Rodona trail running

Comentaris