Muntanya

La Berga-Rasos-Berga es rebateja com a Memorial Xavi Batriu: “A partir d’ara sempre en seràs el protagonista”

La Berga-Rasos-Berga es rebateja com a Memorial Xavi Batriu: “A partir d’ara sempre en seràs el protagonista”
BRB 2017. ALEIX CAMPRUBÍ

La Berga-Rasos-Berga passa a ser la BRB – Memorial Xavi Batriu des d’aquest 2020. El Club Esquí Berguedà, principal organitzador de la prova, ha anunciat aquesta setmana que rebateja la cursa per homenatjar el jove esportista, que va morir en un desafortunat accident a Cercs aquest febrer.

El CEB ha recordat que Batriu sempre es va implicar en la prova: “Mai podrem agrair-te tot el que has fet per la Berga-Rasos-Berga. Mentre la guanyaves, quan ens ajudaves a marcar a les 6 del matí perquè no faltés de res, col·laborant any rere any juntament amb la teva família. Veient-te baixar com un cabirol, gaudint de la teva terra, de les teves muntanyes, t’has fet teu aquest meravellós recorregut. Un recorregut que ningú coneix tant com tu”. Per tot això, l’organització ha pres la decisió d’incorporar Batriu en el nom de la cursa: “A partir d’aquest moment sempre en seràs el protagonista”.

La BRB-Memorial Xavi Batriu 2020 serà el 7 de juny. La prova consisteix en 26 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu.

Berga - Rasos - Berga BRB CEB Club Esquí Berguedà Memorial Xavi Batriu Xavi Batriu

Comentaris