Atletisme

El JAB suspèn els 5 i 10km urbans de Berga amb la idea de reprogramar-los quan s’hagi superat el coronavirus

El JAB suspèn els 5 i 10km urbans de Berga amb la idea de reprogramar-los quan s’hagi superat el coronavirus
La berguedana Vanesa Chirveches, imposant-se en una edició passada de la prova. ALEIX CAMPRUBÍ

Segueix el vendaval de suspensions al Berguedà a causa de l’expansió del coronavirus. Aquest dilluns al matí el JAB ha anunciat que suspèn la seva cursa de primavera, els 5 i 10km urbans de Berga, que s’havia de disputar diumenge 5 d’abril. L’organització vol reprogramar-la quan s’hagi superat la pandèmia, però de moment no ha posat data.

La cursa transcorre pels carrers de Berga. Tant la sortida com l’arribada són a la carretera de Solsona, a l’alçada del parc dels Soldats, i els participants es posen a prova en un circuit que s’acosta fins al passeig de la Indústria. La propera serà la 8a edició de la prova, que també compta amb proves infantils basades en circuits al parc dels Soldats.

5 i 10km urbans de Berga coronavirus covid-19 JAB

Comentaris