Atletisme

El JAB es consolida entre els 50 millors clubs d’atletisme de l’Estat

El JAB es consolida entre els 50 millors clubs d’atletisme de l’Estat

Cap de setmana d’expedició del JAB. El club d’atletisme berguedà ha participat al campionat d’Espanya de relleus mixtes de cros, al Circuit Monte Valonsadero, de Sòria (Castella i Lleó). El JAB hi ha aconseguit una meritòria 40a posició que consagra el club entre els 50 millors d’arreu de l’Estat.

Els components del club que han participat en la prova han estat Roger Camprubí, Lídia Pons, Roger Comellas i Vanesa Chirveches. Camprubí ha fet el primer tram de la prova en un temps de 4 minuts i 31 segons; Pons li ha agafat el testimoni per fer una marca de 6 minuts i 5 segons; Camprubí ha encetat la segona meitat del recorregut amb una actuació de 4 minuts i 37 segons; i Chirveches ha tancat la prova amb un tram de 5 minuts i 30 segons.

El club es va presentar a Sòria amb nombroses baixes sensibles en l’apartat femení. Núria Cascante va viatjar però no va córrer a causa d’unes molèsties al turmell. Ariadna Arisó va patir una periostitis per una sobrecàrrega entrenant. Clàudia Sabata tampoc va viatjar per molèsties al genoll. I Anna Garcia també es va quedar a Berga, lesionada d’una costella. A banda, Sara Loer va disputar una duatló a Dubai. Tot plegat, però, no va impedir que l’equip donés guerra en competició i van ser Vanessa Chirveches i Lídia Pons qui finalment es van posar el pitrall.

El club campió va ser el Playas de Castellón, seguit de Pielagos i Grupompleo Pamplona.

IMG-20200222-WA0071

jab-campionat-espanya-relleus-1

Campionat d'Espanya cros JAB relleus mixtes

Comentaris