Atletisme

Xavi Tomasa i Núria Cascante es proclamen campions del Berguedà de cros

Xavi Tomasa i Núria Cascante es proclamen campions del Berguedà de cros
El podi absolut del campionat. CEDIDA

Sense sorpreses al campionat Berguedà de cros. Xavi Tomasa i Núria Cascante han pujat a l’esglaó més alt del podi aquest cap de setmana i s’han refermat com els dos atletes més en forma de la comarca actualment. A més, el campionat berguedà -disputat a Graugés (Avià)- ha crescut en participació i ha proclamat els campions de les categories de base, des de mini fins a cadet.

En la prova absoluta, Tomasa s’ha imposat a Roger Camprubí per només 8 segons, en un frec a frec que fa anys que es viu a la comarca. El podi l’ha completat Roger Comellas, que s’ha imposat a Riki Hierro en la lluita pel podi. En categoria femenina, Cascante ha demostrat que està un nivell per sobre de la resta i ha guanyat el campionat amb un temps estratosfèric: 14:50. La segona i la tercera classificada són companyes de club de Cascante: Anna Garcia i Lídia Pons, també del JAB.

Vendaval de campions

Pel que fa a les proves de base, els campions cadets han estat Enric Baños i Martina Gonfaus. En infantil, Biel Vàzquez i Aina Civil han fet bons els pronòstics i també han pujat a l’esglaó més alt del podi. En la prova d’alevins, Roc Bartoló i Aina Roca s’han endut la victòria. En benjamins, els primers premi han estat per Julià Ramon i Marta Mellado. En pre-benjamins, Aleix Roca i Jasmin Jeddi han estat els més ràpids. En petits, Guifré Dalmau i Helena Morenilla han despuntat. I finalment, en minis, Olau Badia i Ainet Escudero han guanyat la prova més entranyable del campionat, competint amb infants nascuts entre el 2016 i el 2018.

Repassa totes les fotos del campionat

Campionat Berguedà de Cros Graugés

Comentaris