Atletisme

Núria Cascante, medalla de bronze al campionat de Catalunya de 10km en ruta

Núria Cascante, medalla de bronze al campionat de Catalunya de 10km en ruta
Núria Cascante, al podi femení del campionat català. JAB

Medalla de bronze per a Núria Cascante, aquest cap de setmana, al campionat de Catalunya de 10km en ruta. L’atleta berguedana ha fet un temps de 38 minuts i 14 segons a la prova, disputada a Vilafranca. La marca li ha servit per ser cinquena a la general i tercera a la classificació de les atletes que competien pel campionat.

En l’apartat masculí, també bones notícies per a la comarca. Xavi Tomasa ha estat sisè a la prova i el més ràpid de la seva categoria. Tomasa ha fet un temps de 31 minuts i 51 segons. Els campions han estat Abdessamad Oukhelfen i Míriam Ortiz.

Encara en clau berguedana, Ariadna Arisó ha estat 14a, amb una marca més que respectable: 41 minuts i 37 segons. També han participat a la prova Alfonso López -que ha calcat el temps d’Arisó-, Carles Reguant (46:48) i Jesús Penis (49:44).

10km Campionat de Catalunya JAB Núria Cascante Xavi Tomasa

Comentaris