Atletisme

El femení absolut del JAB es consagra a nivell nacional i puja al podi del campionat de Catalunya de cros

El femení absolut del JAB es consagra a nivell nacional i puja al podi del campionat de Catalunya de cros
Les sis integrants de l'equip femení absolut del JAB. JAB BERGA

Gran resultat de l’equip femení del JAB Berga al campionat de Catalunya de cros per clubs. El club es consagra com un dels millors del país després de pujar al tercer esglaó del podi al campionat català, a Mataró. Només l’Avinent Manresa i el C.A. Granollers van superar l’equip de Berga.

Les sis components de l’equip han estat Sara Loehr, Núria Cascante, Clàudia Sabata, Vanessa Chirveches, Ariadna Arisó i Lídia Pons. De totes elles, l’organització només ha agafat les marques de les quatre millors, és a dir, Sara Loehr (11a), Núria Cascante (15a), Clàudia Sabata (22a) i Vanessa Chirveches (26a).

Amb aquest resultat, les atletes del JAB aconsegueixen, un any més, el bitllet per participar al campionat d’Espanya de cros per clubs, que es disputarà a Sòria el proper 23 de febrer.

Campionat de Catalunya cros cros per clubs JAB JAB Berga

Comentaris