CE Vilada

L’himne del CE Vilada, finalista a millor himne del futbol català segons el ‘Tot gira’

L’himne del CE Vilada, finalista a millor himne del futbol català segons el ‘Tot gira’
El Vilada celebra una victòria aquesta temporada. AJ VILADA

El CE Vilada ha renascut aquest any, i de quina manera. El club ha tornat a la competició, nodrint-se de jugadors del poble i rodalies i ha creat afició. Tant és així que fins i tot ha creat un himne. La melodia, a més, ha despertat l’atenció del ‘Tot gira‘, que l’ha col·locat entre els tres finalistes a millor himne del futbol català d’aquest mes de gener.

El programa de Catalunya Ràdio buscarà durant tot l’any el millor himne del futbol català. Cada mes n’hi ha tres i els millors competiran a final de temporada per endur-se el premi. Aquest gener, el Vilada competeix contra l’himne del Llagostera i el Futbol Club Tàrraco. Els vots es poden emetre AQUÍ.

Catalunya Ràdio CE Vilada himne Tot gira

Comentaris