General

Vota els millors esportistes berguedans i la millor afició de la temporada

Vota els millors esportistes berguedans i la millor afició de la temporada
Els nominats a millor esportista masculí, a la gala del 2018. RICARD CODINA

Per tercer any consecutiu, la Nit de l’Esport Berguedà premiarà i reconeixerà esportistes i clubs esportius per la seva tasca i els seus èxits aquesta temporada. Serà el dia 14 de juny al Local del Blat de Gironella i, com en les altres edicions, és un certamen organitzat per Entre Rivals.

En les properes setmanes, l’organització avançarà nous detalls de la cerimònia d’entrega de premis. De moment, ja es poden votar els millors esportistes de l’any i la millor afició, els tres premis que s’escullen per votació popular. El jurat -format per un representant d’Entre Rivals, el conseller comarcal d’Esports, un representant de l’Ajuntament de Gironella, els guanyadors de l’any passat i un representant del Club Esquí Berguedà, que està d’aniversari- s’ha reunit aquest cap de setmana i ha escollit els candidats de cada categoria.

Pots votar-los fent clic AQUÍ. Les votacions es tancaran aquest diumenge vinent, dia 2 de juny, a les 23.59h.

Nit de l'Esport nit de l'esport berguedà Votacions

Comentaris