CE Vilada

L’himne del Vilada, el millor del mes del futbol català, segons el ‘Tot Gira’

L’himne del Vilada, el millor del mes del futbol català, segons el ‘Tot Gira’

L’himne del CE Vilada ha estat triat de forma contundent com al millor himne del concurs d’himnes del Futbol català del mes de gener organitzat pel programa d’esports “Tot Gira” de Catalunya Ràdio.

La cançó del Vilada s’ha imposat amb un contundent 62,5% dels vots davant la Unió Esportiva Llagostera i el Futbol Club Tàrraco. Mensualment el programa “Tot Gira” obre una votació popular entre tres himnes i els guanyadors passen a la següent ronda que s’organitzarà el mes de maig i serà d’on sortiran els finalistes de la temporada 19/20.

El CE Vilada és un club centenari que milita al grup 1 de Quarta Catalana. Enguany i després d’unes temporades d’inactivitat, l’equip ha tornat a la competició de la mà d’un grup de joves de Vilada i pobles veïns.

Des d’aquesta temporada el CE Vilada té himne propi, musicat pel grup Berguedà Esperit de Vi i el bateria Isidoro Martínez. L’himne ha tingut molt bona acollida per part de l’equip i els aficionats del Vilada, que ràpidament se l’han fet seu. L’himne del CE Vilada es converteix en el primer himne d’un equip berguedà que guanya aquest popular concurs de Catalunya Ràdio.

Catalunya Ràdio CE Vilada Tot gira

Comentaris