General

Així van les votacions als millors esportistes i la millor afició del Berguedà 2019

Així van les votacions als millors esportistes i la millor afició del Berguedà 2019
Els premiats de la Nit de l'Esport Berguedà 2018. RICARD CODINA

Ja has votat als millors esportistes i la millor afició d’aquest any al Berguedà? Encara no? Afanya’t, perquè el termini s’acaba aquest diumenge, a les 23.59h! Fes-ho AQUÍ

De moment, no hi ha res decidit. Més de 700 persones ja han emès el seu vot a través de la plataforma online creada exclusivament per a aquestes votacions.

En la categoria de millor esportista masculí, Joan Noguera, David Yuste, Ivan Camps, Xavi Tomasa i Pau Llorens són els finalistes. De moment, els percentatges demostren que la lluita està sent molt igualada. De moment, el guanyador ho faria amb només el 27,7% dels vots, mentre que el segon classificat quedaria amb el 24,9%. El tercer n’ha recollit el 20,7%. El quart, un 14,7%. I el cinquè, un 12,1%. El guanyador no se sabrà fins divendres 14 de juny, a la gala que tindrà lloc al Local del Blat de Gironella

votacions-esportista-masculi

 

Pel que fa a la millor esportista femenina, les diferències són un pèl més grans. S’ho disputen Judit Pujols, Clàudia Sabata, Laia Gonfaus, Núria Cascante i Ampa Gil. De moment la guanyadora ho faria amb el 39% dels vots; la segona classificada, amb el 23,1%; la tercera, amb el 21,6%; la quarta, amb el 8,7%; i la cinquena, amb el 7,6%. La guanyadora també es coneixerà el dia 14 a Gironella.

votacions-esportista-femenina

 

I finalment, en la categoria de millor afició, sembla que una de les tres candidates va directe al títol. La guanyadora ara mateix ho faria recollint el 62,6%; la segona classificada es quedaria amb el 26,2% i la tercera, amb l’11,1%. Es disputen el premi l’afició del Pàdel Indoor Berguedà, els Handbol Berga Fans i la Penya Que S’arrenca.

votacions-aficio

neb 2019 Nit de l'Esport nit de l'esport berguedà Votacions

Comentaris