Muntanya

Els Mountain Runners homenatgen Ot Ferrer, Maria Costa i Ares Torra aquest dijous a Berga

Els Mountain Runners homenatgen Ot Ferrer, Maria Costa i Ares Torra aquest dijous a Berga
Els quatre medallistes de la selecció espanyola, a Lausana. Tres són dels Mountain Runners. COE

Aquest dijous, 16 de gener, hi ha reconeixement dels grossos al Berguedà. Els Mountain Runners homenatjaran els seus tres medallistes olímpics en un acte al Pavelló de Suècia de Berga, a les 9 del vespre. “Perquè s’ho mereixen i perquè des del club els ho volem fer saber”, ha anunciat l’entitat a través de les xarxes socials.

Ot Ferrer, Maria Costa i Ares Torra tornen de Lausana (Suïssa), amb la motxilla plena de medalles. L’esquí de muntanya ha viscut la seva primera experiència olímpica, als jocs d’hivern de la joventut, i el Berguedà n’ha sortit reconfortat com una de les grans escoles mundials de la disciplina.

Maria Costa s’ha penjat l’or en l’esprint d’esquí de muntanya, mentre que Ot Ferrer s’ha endut el bronze en la mateixa prova. A més, Ferrer també va brillar en la prova individual, on va aconseguir una cinquena posició i un diploma olímpic. A banda, aquest dimarts Costa, Ferrer i Ares Torra han arrodonit l’experiència amb un bronze en equip, a la prova de relleus mixtes, juntament amb Marc Ràdua.

La medalla d’or de Maria Costa és la primera que es penja una catalana en la història dels Jocs Olímpics de la Joventut d’Hivern.

ares torra JJOO jocs olímpics Maria Costa medallistes Ot Ferrer

Comentaris