Muntanya

S’obren les preinscripcions per a l’Ultra Pirineu 2020

S’obren les preinscripcions per a l’Ultra Pirineu 2020
El berguedà Ivan Camps creuant l'arribada de l'Ultra Pirineu 2019 en tercera posició. ALEIX CAMPRUBÍ

L’octubre serà el mes de l’Ultra Pirineu 2020. La gran prova de muntanya del Cadí Moixeró serà el cap de setmana del 2 al 4 de novembre i ja ha obert les preinscripcions per a la modalitat de més distància, de 94km. Les preinscripcions es poden fer a través del web de la prova, entre el 14 i el 27 de gener. Si se superen els 1.000 preinscrits, el 30 de gener es farà el sorteig de dorsals entre tots els aspirants.

L’edició del 2020 ve carregada de novetats. Fins i tot, en el procés d’inscripció. Els finishers de les edicions del 2018 o del 2019 de l’Ultra Pirineu i la Trail Pirineu tindran una papereta extra pel sorteig. A més, les persones que hagin participat en les dues edicions no tindran dues paperetes, sinó que directament tindran la inscripció garantida.

L’Ultra Pirineu de 94 es complementarà amb tres carreres més. Aquest 2020 la Sky Pirineu (36km, 2.600mD+) formarà part de les Golden Trail National Series, amb sortida i arribada a Bagà. La Trail Pirineu (56km, 2.800mD+) i la Mitja Pirineu (19km, 600mD+), tornaran a animar la muntanya per la vessant de la Cerdanya, amb sortida i arribada a Bellver. Les inscripcions en aquestes curses s’obriran a partir del 4 de febrer.

Ultra Pirineu

Comentaris