Atletisme

Pol Raich i Núria Cascante es coronen en el primer campionat berguedà de cros de la història

Pol Raich i Núria Cascante es coronen en el primer campionat berguedà de cros de la història

Ja hi ha campions berguedans de cros. Pol Raich i Núria Cascante s’han endut el primer certamen comarcal de la història, que es va disputar dissabte a la Pobla de Lillet i va comptar amb prop de 120 participants.

Raich va ser l’home més ràpid i va completar els 4 quilòmetres de recorregut, per davant de Guillem Fernández i Oriol Rodríguez. En categoria femenina, Núria Cascante va pujar al primer esglaó del podi, entre les seves compatriotes Anna Garcia -segona- i Vanessa Chirveches -tercera-. Pel que fa als veterans, Àngel Nevado i Berta Burguete van ser els campions.

També hi va haver premis per als infants, des de la categoria P3-P4 (3 i 4 anys) fins a cadet/juvenil. Guifré Dalmau i Jordina Gatius van ser els guanyadors de la categoria petita; Alan Martínez i Mireia Flores es van imposar en P-5; Quim Fígols i Arlet Nevado van guanyar en pre-benjamí; Oriol Cunill i Aina Roca, en benjamí; Biel Vázquez i Aina Civil, en aleví; Arnau Vilalta i Bruna Rovira, en infantil; i Roger Brau i Berta Guitart, en cadet/juvenil.

Campionat Berguedà de Cros Consell Comarcal del Berguedà cros JAB Berga La Pobla de Lillet

Comentaris