Atletisme

Xavi Tomasa i Anna Garcia brillen en la primera cursa atlètica de l’any al Berguedà

Xavi Tomasa i Anna Garcia brillen en la primera cursa atlètica de l’any al Berguedà

Els berguedans Xavi Tomasa i Anna Garcia han guanyat aquest dissabte al matí la tercera Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola. Tomasa (CA Calatayud) suma la seva primera victòria de l’any, després de tancar un 2018 per emmarcar. Per la seva banda, Anna Garcia (JAB) ha pujat a l’esglaó més alt del podi a Sant Julià cinc dies després de brillar a la Sant Silvestre de Berga i pujar al podi (3a).

Tomasa s’ha imposat al també berguedà Roger Camprubí (CA Berga), que confirma el seu gran estat de forma i repeteix la segona posició que ja va aconseguir a la Sant Silvestre de Berga el passat 31 de desembre (aleshores, per darrere de Toni Baños). El podi masculí l’ha completat Marc Serrallonga (Go-Extrem).

En categoria femenina, Anna Garcia ha superat la també berguedana Marta Palau (COB), que ha estat segona, i a la seva companya d’equip, Vanesa Chirveches (JAB).

Uns 125 atletes han participat a la Cursa de Reis, que es consolida en el calendari atlètic com la primera prova de l’any al Berguedà. A banda, durant tot el matí, el JAB -principal organitzador de la prova- ha muntat curses infantils amb una seixantena de nens i nenes inscrits.

49661531_10218946024507894_7494315338465542144_n

WhatsApp Image 2019-01-05 at 16.40.08

tomasa-cursa-de-reis

Anna Garcia Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola JAB Berga Marc Serrallonga Marta Palau Roger Camprubí Vanesa Chirveches Xavi Tomasa

Comentaris