Atletisme

Un Xavi Tomasa brillant s’endú la Mitja Marató de Balaguer

Un Xavi Tomasa brillant s’endú la Mitja Marató de Balaguer

El berguedà Xavi Tomasa ha fet bons els pronòstics i s’ha emportat la Mitja Marató de Balaguer. El vigent campió de Catalunya de Marató ha pujat a l’esglaó més alt del podi, després de completar els 21 quilòmetres del recorregut amb un temps d’una hora i 10 minuts. Tomasa ha superat el local Antoni Carulla -segon, amb 1h i 14min- i Jordi Trepat -tercer, amb 1h i 16min-.

En categoria femenina, la guanyadora ha estat Katherine Jane, que ha completat el recorregut en 1 hora i 26 minuts. El podi l’han completat Anna Artal i Mònica Ribalta.

En paral·lel també es van disputar les proves de 5 i 10 quilòmetres. En el format petit, els guanyadors van ser Xavier Badia i Mònica Martínez. En la prova de 10 quilòmetres, en canvi, els vencedors han estat Ivan Espílez i Imma Parrilla. En total, l’esdeveniment ha comptat amb uns 700 atletes.

La Mitja Marató que s’ha emportat Tomasa ha encetat el Circuït de Mitges Maratons de Lleida. Les proves curtes, en canvi, puntuaven per a la Lliga de Curses de Ponent.

atletisme Mitja Marató de Balaguer Xavi Tomasa

Comentaris