Muntanya

Maria Costa, or olímpic, i Ot Ferrer, bronze, en esprints d’esquí de muntanya

Maria Costa, or olímpic, i Ot Ferrer, bronze, en esprints d’esquí de muntanya
Ot Ferrer i Maria Costa, després de colar-se entre les medalles, aquest dilluns. COE

Matí històric per als Mountain Runners del Berguedà. Maria Costa s’ha convertit en campiona olímpica i s’ha penjat l’or a la prova d’esprint d’esquí de muntanya als jocs olímpics juvenils de Lausana. A més, Ot Ferrer ha pujat al podi absolut, amb una meritòria tercera posició que li ha permès penjar-se el bronze.

Itàlia ha dominat la prova. Els dos primers classificats han estat els italians Rocco Baldini i Luca Tomasoni. Ot Ferrer, però, s’ha endut el bronze en sortir vencedor d’un frec a frec amb l’austríac Julian Tritscher i el català Marc Ràdua.

En categoria femenina, Maria Costa ha evitat un ple italià i s’ha imposat a la italiana Sílvia Berra, per uns tres segons. El bronze ha estat per a la francesa Margot Ravinel. L’altra catalana de la prova també és dels Mountain Runners: és la berguedana Ares Torra i ha acabat en 11a posició final.

És la segona de les tres proves que els joves dels Mountain Runners disputaran als jocs de Lausana. Divendres, Ot Ferrer ja va ser cinquè a la prova individual d’esquí de muntanya, mentre que Costa va ser 9a i Ares Torra, 12a. Demà, dimarts, tots tres formaran equip, en la prova de relleus d’esquí de muntanya, juntament amb Marc Ràdua, l’altre seleccionat per Espanya.

Esquí de muntanya Maria Costa Mountain Runners del Berguedà Ot Ferrer

Comentaris