Muntanya

Ot Ferrer, cinquè als Jocs Olímpics de la Joventut de Lausana

Ot Ferrer, cinquè als Jocs Olímpics de la Joventut de Lausana
Tres dels quatre convocats per la selecció espanyola són dels Mountain Runners. CEDIDA

Debut brillant dels representants del Berguedà als Jocs Olímpics Juvenils que es disputen aquests dies a Lausana (Suïssa). Aquest divendres s’ha celebrat la prova individual d’esquí de muntanya i Ot Ferrer ha aconseguit una imponent 5è posició. A banda, Maria Costa s’ha colat al TOP-10, 9a, i Ares Torra ha estat 12a.

La propera cita pels joves dels Mountain Runners serà dilluns que ve, 13 de gener, amb la prova d’esprints. El club berguedà és una referència formativa i, prova d’això, és que la selecció espanyola participa a les olimpíades amb quatre convocats, i tres d’ells són dels Mountain Runners.

Els quatre convocats tancaran les olimpíades formant equip, dimarts, en la prova de relleus on intentaran lluitar per la medalla.

IMG_0163

IMG_0162

IMG_0160

ares torra Maria Costa Mountain Runners del Berguedà Ot Ferrer

Comentaris