Muntanya

La cirereta del pastís: bronze olímpic en relleus per a Ot Ferrer, Maria Costa, Ares Torra i Marc Ràdua

La cirereta del pastís: bronze olímpic en relleus per a Ot Ferrer, Maria Costa, Ares Torra i Marc Ràdua
Ot Ferrer ha estat l'home més ràpid del matí a la prova de relleus mixtes dels jocs olímpics. COE

Dies històrics per l’esquí de muntanya berguedà. Aquest dimarts s’ha disputat la darrera prova d’esquí de muntanya dels jocs olímpics juvenils que s’estan celebrant a Lausana, i els joves dels Mountain Runners que hi participen han sumat un nou podi. En aquest cas, a la prova de relleus, formant equip.

Ot Ferrer, Maria Costa i Ares Torra, formant pòquer amb Marc Ràdua, s’han penjat la medalla de bronze de la modalitat i s’han imposat en la batalla per entrar al podi a una Itàlia que les prometia verdes.

El país que s’ha endut la victòria avui ha estat Suïssa, amb les dues de les noies més ràpides del matí, Caroline Ulrich i Thibe Deseyn, i amb Thomas Bussard i Robin Bussard arrodonint l’actuació. França ha estat segona amb una altra atleta que ha marcat diferències, Margot Ravinel, juntament amb Victoire Berger, Bazil Ducouret i Anselme Demevin.

Però a poquíssima diferència dels francesos s’ha quedat la selecció espanyola. Ot Ferrer ha estat l’home més ràpid del matí i ha acostat el combinat estatal al podi. Ferrer -juntament amb l’italià Baldini i el rus Philippov- ha estat dels pocs capaços de baixar dels 8 minuts en la seva actuació. Maria Costa i Ares Torra també han brillat, situant-se per sobre dels 10 minuts però a poca distància de les suïsses i la francesa Ravinel.

En canvi, Itàlia, que venia de brillar en les proves individuals i els esprints, s’ha quedat a les portes del podi. Luca Tomasoni, Rocco Baldini i Sílvia Berra ja havien destacat en aquests jocs, però el combinat espanyol ha estat més regular i ha quedat més a prop de la segona posició que no pas d’haver de patir pel podi.

Esquí de muntanya JJOO jocs olímpics Lausana

Comentaris