Atletisme

El JAB arriba a un acord amb l’Ajuntament de Cercs per entrenar cros al camp de futbol de Sant Jordi

El JAB arriba a un acord amb l’Ajuntament de Cercs per entrenar cros al camp de futbol de Sant Jordi
Atletes del JAB, entrenant al camp de futbol de Sant Jordi. CEDIDA

El JAB es desplega a Sant Jordi de Cercs. El club d’atletisme del Berguedà entrenarà cros al camp de futbol de Sant Jordi, on habitualment hi disputa els partits com a local el CF Sant Salvador. El JAB ha signat un acord amb l’Ajuntament de Cercs per poder aprofitar les instal·lacions i millorar la preparació dels seus atletes.

El club considera que el camp de futbol de Sant Jordi és “un terreny idoni per fer més efectius els entrenaments”. Per la seva banda, l’Ajuntament veu “molt interessant” poder cedir i aprofitar l’espai del camp en horaris on no hi ha cap altra activitat. “Podrem donar el màxim d’usos a aquesta zona i millorarem el manteniment per garantir unes bones condicions de la gespa natural”, expliquen en un comunicat.

El JAB hi portarà a terme entrenaments de l’especialitat de cross country, especialitat on hi participen els equips federats masculí i femení, en l’àmbit de Catalunya i Espanya.

D’entrada s’hi desplaçaran els atletes federats adults, però està previst que també s’incorporin a la dinàmica els infants de l’escola d’atletisme. A més, a banda dels nens que formen part de l’escola, també participaran en l’activitat tots els nens i nenes de Cercs que vulguin endinsar-se en la disciplina esportiva.

f1f1660c-b3d5-46d2-b057-177903414f36

Ajuntament de Cercs atletisme camp de futbol CF Sant Salvador JAB sant jordi de cercs Sant Salvador de Cercs

Comentaris