Esquí

Miquel Casals, de Puig-reig, campió de Catalunya de rollerski i tercer al campionat d’Espanya

Miquel Casals, de Puig-reig, campió de Catalunya de rollerski i tercer al campionat d’Espanya

Miquel Casals Torredeflot, un jove de només 13 anys de Puig-reig, s’ha consagrat aquesta temporada com una de les grans promeses del rollerski, una disciplina similar a l’esquí de fons però que es practica lluny de la neu, sobre asfalt, i que en molts casos serveix als fondistes per no perdre el ritme durant l’estiu.

Casals ha brillat a tot arreu on ha competit aquesta temporada. Al campionat de Catalunya s’ha mostrat intractable i ha pujat a l’esglaó més alt del podi a final de temporada.

Però per si això fos poc, aquest setembre Jaca (Aragó) va acollir el Campionat d’Espanya de Rollerski, que havia desaparegut durant quatre anys. Miquel Casals hi va participar i va colar-se en un dels llocs de podi. El roller de Puig-reig va ser tercer a la categoria U14.

De fet, la prova de Jaca va demostrar el bon moment de forma de Catalunya en la disciplina: gairebé tots els participants catalans van pujar al podi i van demostrar que són una referència al territori.

IMG_20190915_135047

Miquel Casals rollerski

Comentaris