Futbol

El CE Puig-reig s’endú la primera copa DesmarKUP en derrotar la UE Avià

El CE Puig-reig s’endú la primera copa DesmarKUP en derrotar la UE Avià
Els jugadors i cos tècnic de l'Avià i el Puig-reig, després de jugar la final. DESMARKA'T

Puig-reig, Avià, Pradenc o Roda de Ter. Són els quatre equips que aquest cap de setmana s’han jugat les garrofes per convertir-se en el primer campió de la copa DesmarKUP, organitzada per Desmarka’t, l’empresa berguedana de disseny i fabricació de roba esportiva que a hores d’ara vesteix a bona part dels equips de futbol de la comarca. Al final, el Puig-reig va alçar el trofeu en una final ajustada contra l’Avià.

El torneig es va disputar durant tot el cap de setmana al camp municipal de Puig-reig i va enfrontar quatre equips de Tercera Catalana vestits per Desmarka’t. Dissabte es van jugar les semifinals, on l’Avià es va desfer sense problemes del Roda de Ter (3-0) i el Puig-reig va patir una mica més per superar un combatiu Pradenc (1-0).

L’endemà, diumenge, es va disputar la final i el partit pel tercer i el quart lloc. El Pradenc va culminar la seva participació al torneig guanyant per 2 a 0 al Roda i pujant al tercer esglaó del podi. A la final, el Puig-reig va superar a l’Avià per un ajustat 2 a 1 en el derbi que va servir a tots dos equips per començar-se a posar a prova en una temporada on tornaran a veure’s les cares al grup 7 de Tercera Catalana.

Més DesmarKUPs a la vista

El torneig d’aquest cap de setmana només ha obert la llauna d’una sèrie de copes que es disputaran, per categories i arreu de la comarca, durant les properes setmanes. El proper serà la setmana vinent al flamant nou camp de gespa de l’Alt Berguedà, a Guardiola de Berguedà. S’hi enfrontaran quatre equips de Quarta Catalana: l’Avià ‘B’, l’Avinyó, l’Alt Berguedà i el Sant Vicenç.

Dissabte 7 de setembre es disputaran els tornejos de les categories aleví i juvenil a Bagà i Guardiola, respectivament. Els alevins que jugaran a Bagà són l’Alt Berguedà, l’Avià, el Puig-reig, l’Avinyó i el Sant Vicenç, a l’espera de concretar un nou club. El torneig juvenil, a Guardiola, enfrontarà l’Avinyó, l’Avià, el Castellterçol i l’Alt Berguedà.

El següent dissabte, dia 14, es jugarà els tornejos benjamí i cadet, en aquest cas al municipal Alfons Gonfaus d’Avià. En benjamins, competiran l’Avià, el Puig-reig, l’Alt Berguedà, el Sant Vicenç i un altre equip que encara s’ha de confirmar. Els juvenils, en canvi, seran l’Avià, el Puig-reig, el Roda de Ter i l’Alt Berguedà.

I finalment, dissabte 21 de setembre, els tornejos infantil i prebenjamí tancaran el serial de DesmarKUPs, a Puig-reig. En totes dues categories ja hi ha confirmada la presència del Puig-reig, l’Avià i l’Alt Berguedà.

desmarka't desmarkup

Comentaris