Motor

El berguedà Lluís Gonfaus puja al podi de la Copa d’Espanya d’Enduro infantil

El berguedà Lluís Gonfaus puja al podi de la Copa d’Espanya d’Enduro infantil

No va córrer la primera prova del certamen per la mort de la seva àvia, però ha estat un punyal en les altres tres. Lluís Gonfaus ha brillat amb llum pròpia a la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil. La segona posició a Bassella i Castelló i la victòria d’aquest octubre a Astúries li han permès pujar al tercer esglaó del podi final.

A la primera prova del campionat, a l’abril a Conca, Gonfaus no va poder participar-hi i això va donar oxigen a Pau Conesa, que va endur-se la prova i ha acabat guanyant la copa. El segon classificat a la general final ha estat Alex Puey, que a Conca va ser 4t.

A Bassella, a la segona jornada de la copa, Pau Conesa va repetir victòria, però Lluís Gonfaus ja es va col·lar entre els primers classificats i va ser segon. Alex Puey va completar el podi.

WhatsApp Image 2019-11-03 at 17.21.42

A Castelló, Puey es va endur la victòria per davant de Gonfaus -segon- i Conesa -tercer-.

WhatsApp Image 2019-11-03 at 17.22.28

I finalment, a finals d’octubre, a l’última prova de la copa, a Llanes (Astúries) Gonfaus va aconseguir el premi a la regularitat i va guanyar la prova. Alfredo Pellicer va ser segon, mentre que Puey i Conesa van acabar tercer i quart, respectivament.

WhatsApp Image 2019-11-03 at 17.23.11

A la general final, Pau Conesa ha vençut amb 79 punts, mentre que Puey s’ha quedat amb 70 i Gonfaus, amb 65, quatre per sobre d’Alfredo Pellicer.

Quart al campionat de Catalunya

Al campionat de Catalunya, Gonfaus ha fregat el podi. El berguedà va guanyar la darrera prova a La Clua i va ser tercer a la penúltima, també a la Clua. Però la quarta posició en l’Enduret inaugural del Gironès i la sisena a Salomó van apartar-lo del podi.

Amb tot, Gonfaus ha quedat a només dos punts del tercer, Martí Escofet. Pau Conesa i Alex Puey han repetit posicions de la copa estatal: primer i segon, respectivament.

WhatsApp Image 2019-11-03 at 17.20.57

Enduro Lluís Gonfaus

Comentaris