Atletisme

El JAB presenta els seus equips federats en una temporada per aspirar a tot

El JAB presenta els seus equips federats en una temporada per aspirar a tot

Temporada il·lusionant al JAB. El principal club d’atletisme del Berguedà va presentar divendres els seus equips federats i la seva escola. Va ser en un acte a l’Hotel Berga Park que va encetar una temporada on el club aspira a tot.

En clau femenina, el JAB incorpora dos reforços de luxe: Clàudia Sabata i Ariadna Arisó. Sabata se suma al club per agafar la base atlètica per treure el màxim rendiment quan arribi la temporada alta de curses de muntanya. Arisó ha despuntat durant tota la seva infància en natació sincronitzada però fa uns mesos va decidir canviar de disciplina i llançar-se al triatló. Ara, al JAB, també vol perfeccionar la base atlètica.

Totes dues se sumen a un equip que fa anys que despunta arreu de Catalunya i que, fins i tot, ha batallat contra els millors clubs d’atletisme d’Espanya. Les berguedanes Núria Cascante, Anna Garcia i Vanessa Chirveches i les navassenques Jéssica Codina i Lídia Pons completen un equip per somiar.

WhatsApp Image 2019-11-15 at 21.27.13

L’equip masculí també es vol consagrar com un dels millors del país. Hi ha noms que destaquen en gairebé totes les curses que corren, i d’altres de no tan coneguts, com el d’Oumar Camara, que és un dels refugiats a l’alberg de Berga. Entusiasmat per l’atletisme, Camara té un futur prometedor per endavant. Jordi Hernando, Pol Raich, Marc Valdès, Roger Camprubí, Roger Comellas i Jordi Comellas completen l’equip.

WhatsApp Image 2019-11-15 at 21.28.31

El president del club i entrenador, Alfonso López, va destacar en la presentació que el 90% dels integrants dels equips federats són del Berguedà. “Som un club d’abast comarcal, que va més enllà de Berga, i volem representar més que mai la comarca”, va explicar.

La presentació va comptar amb la presència del regidor d’Esports de Berga, Isaac Santiago, i del conseller comarcal d’Esports, Abel Garcia. Santiago va reivindicar el talent esportiu femení de la comarca i Garcia va destacar la predisposició del JAB per treballar per tota la comarca de manera altruista i en pro de la igualtat i la promoció de l’esport.

jab-berga-presentacio-2019-1

L’acte també va servir per presentar alguns dels integrants de l’escola d’atletisme. Entre ells, hi ha el triple campió de cros de Catalunya, Biel Vàzquez, i la campiona en dues ocasions, Aina Civil. L’entrenador, Alfonso López, va destacar que són “els atletes del futur i molt aviat sentirem parlar d’ells a tot arreu”.

jab-berga-presentacio-2019-2

A banda del purament esportiu, el JAB aquest any també estrena patrocinador: Fent País. La cooperativa ofereix tota mena d’experiències per Catalunya en un format ideal per fer regals i sorprendre.

Abel Garcia Alfonso López atletisme Isaac Santiago JAB

Comentaris