Ciclisme

Cristofer Bosque es proclama campió de la Copa Catalana de BTT

Cristofer Bosque es proclama campió de la Copa Catalana de BTT
Cristofer Bosque, creuant l'arribada a Igualada. COPA CATALANA BTT

La perseverança i la regularitat es premien. Si no, que li preguntin a Cristofer Bosque. El biker de Puig-reig s’ha proclamat campió de la Copa Catalana de BTT aquest cap de setmana, després de quedar tercer en la darrera prova del certamen, a Igualada.

Bosque ha fet un campionat clarament de menys a més. Després d’un inici farcit de dubtes, amb un discret 49è lloc a la primera prova a Banyoles, el de Puig-reig va anar creixent fins a tocar sostre, adjudicant-se la 7a cita del campionat, la contrarellotge individual de la Vall de Boí. Ara bé, el que realment ha donat el títol a Bosque ha estat la seva regularitat, ja que s’ha mantingut en el top-10 en gairebé totes les proves del certamen.

A Igualada, Bosque va demostrar ser un dels esportistes més en forma de la copa. El guanyador va ser Hugo Drechou, que es va imposar en un apassionant frec a frec amb Sergio Mantecón. Ara bé, Drechou ha pagat cara la seva absència en diverses proves del certamen i s’ha hagut de conformar amb la segona posició a la general final, mentre que Mantecón només ha participat en aquesta darrera prova del campionat i ha quedat fora de la lluita pel títol.

BTT Copa Catalana de BTT Cristofer Bosque

Comentaris