Motor

Grau Franch guanya l’última prova de la Copa de Trial de Nens i es proclama subcampió de Catalunya

Grau Franch guanya l’última prova de la Copa de Trial de Nens i es proclama subcampió de Catalunya

Grau Franch s’ha proclamat subcampió de Catalunya aquest cap de setmana. El pilot de Gironella ha sumat la seva segona victòria consecutiva de la temporada i ha culminat un final de campanya pletòric. Franch s’ha endut el Trial del Cent Peus, a Sant Fost de Campsentelles, sense cometre ni un sol error, tal com ja va passar en la penúltima prova del campionat, a Piera.

El campió català, Aleix de la Fuente, ha estat segon i Pau Giralt ha completat el podi. De la Fuente va guanyar les vuit primeres cites del campionat i Franch es va haver de conformar amb el segon lloc en totes elles. En les dues últimes, per això, els rols s’han capgirat: el gironellenc no ha comès errors i De La Fuente l’ha acompanyat al segon esglaó del podi.

Grau Franch té només 6 anys i ha participat en el Campionat de Trial de Nens en categoria d’Iniciació. Ha fet un campionat extremadament regular (no ha baixat del segon esglaó del podi en cap prova) i el subcampionat és un premi més que merescut per a ell. De fet, amb aquestes dues victòries finals, ha quedat a només 30 punts del campió, Aleix De la Fuente, que també ha fet una temporada per emmarcar.

Copa Catalana de Trial de Nens Grau Franch Trial trial de nens

Comentaris