Atletisme

El JAB obre inscripcions a la seva escola d’atletisme per a nens i nenes de 5 a 16 anys

El JAB obre inscripcions a la seva escola d’atletisme per a nens i nenes de 5 a 16 anys
Membres de l'escola d'atletisme del JAB, a la sortida d'una de les Urban Kids a Berga. ALEIX CAMPRUBÍ

L’escola d’atletisme del JAB encara la seva cinquena temporada a Berga. El club ja ha obert inscripcions per una nova campanya d’entrenaments i perfeccionament atlètic dirigida a infants d’entre 5 i 16 anys. L’objectiu de l’escola és formar petits esportistes i nodrir-se d’atletisme en totes les seves vessants i modalitats.

Aquest any el JAB compta amb quatre entrenadors i entrenadores per tal d’assumir la demanda de cada atleta i preparar la temporada. Es tracta d’Alfonso López, que també és el president de l’entitat i va ser escollit millor entrenador del Berguedà a la Nit de l’Esport 2019, Sandra Hernández, Oria Quirós i Núria Vancell. La majoria dels atletes inscrits a l’escola competiran en els crosos escolars que organitza el Consell Escolar del Berguedà, o bé en proves d’estiu i hivern de la Federació Catalana d’Atletisme.

Opció ‘sense compromís’

El curs comença aquest setembre i les quotes per als infants que decideixin inscriure’s és de 30 euros de matrícula inicial i d’11 euros mensuals. Els atletes entrenaran entre dos i tres dies a la setmana en funció de la seva edat i gaudiran de sessions d’una hora, compartides amb altres nens de la seva edat. A banda, el JAB ofereix la possibilitat de venir a descobrir l’atletisme en un entrenament sense compromís d’inscriure’s a l’escola.

Per apuntar-se a l’escola, cal entrar al web del club i omplir el formulari d’inscripció. El club respondrà a la inscripció amb un mail de confirmació o també apareixerà el dia i el lloc de l’inici de les sessions. Per a més informació, trucar al 634.56.15.88.

WhatsApp Image 2019-08-08 at 21.45.50

escola d'atletisme JAB

Comentaris