Puig-reig

El Puig-reig trenca la mala ratxa guanyant al Vacarisses (3-0)

El Puig-reig trenca la mala ratxa guanyant al Vacarisses (3-0)

Final de la mala ratxa del Futbol Sala Puig-reig. L’equip berguedà encadenava cinc setmanes sense guanyar, i aquesta setmana ha aprofitat la visita d’un dels equips de baix, el Vacarisses, per trencar la dinàmica. Els de Puig-reig van guanyar els vallesans per 3 a 0 en un partit on el rival no va tirar la tovallola en cap moment.

El Puig-reig va sortir conscient que calia sumar d’una vegada els tres punts. Els visitants no ho van posar fàcil, defensant-se bé i sortint amb perill al contracop. Tot i tenir nombroses ocasions per marcar, ni uns ni altres van aconseguir obrir la llauna abans del descans. A la represa, es va imposar el més efectiu: el Puig-reig va fer tres gols i el Vacarisses, cap, gràcies a una gran actuació del porter local, Robert Baños. Més info

Amb aquest resultat, el Puig-reig es torna a acostar al grup del tercer al sisè classificat. Ara mateix és 7è, amb 28 punts: a 3 del sisè i a 6 del tercer. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana el Puig-reig visita la pista de l’Isur, l’actual cinquè classificat, en una oportunitat d’or per acabar-se de reenganxar al grup de davant. +PROPERA JORNADA

FS Puig-reig futsal set30 Vacarisses

Comentaris