CE Puig-reig

El Puig-reig fa perdre els primers punts de la temporada al Calaf (1-1)

El Puig-reig fa perdre els primers punts de la temporada al Calaf (1-1)

El Puig-reig ha sumat un punt que val or al camp del Calaf. Els anoiencs encara no havien cedit cap punt en lliga i havien guanyat tot el que havien jugat. La visita del Puig-reig, però, ha trencat la ratxa. Els locals es van avançar al quart d’hora de joc amb un gol d’Eric López, però el Puig-reig no va perdre la cara al partit en cap moment i va mantenir les seves opcions de puntuar intactes fins al final. Els jugadors purreigtencs es van carregar de targetes, però van saber patir i l’empat va acabar arribant. El gerro d’aigua freda per als líders va arribar a les acaballes i l’autor de la diana va ser Miki LópezMés info

Amb aquest empat, el Puig-reig deixa enrere un dels desplaçaments més complicats de la temporada i puja fins la 9a posició, amb 7 punts. A més, l’empat del Puig-reig afavoreix els perseguidors del Calaf, que fins ara era líder en solitari. Entre aquests perseguidors hi ha el Gironella i l’Avià, que se situen a un i quatre punts del liderat, respectivament. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el Puig-reig rep la visita del Puigcerdà, un equip que no ha començat bé i ho està passant malament a la part baixa de la classificació. Els de la Cerdanya són penúltims, però venen de sumar els primers punts de la temporada després de guanyar al cuer, el Pare Ignasi Puig, per 4 a 2. +PROPERA JORNADA

Calaf Futbol Miki López Puig-reig Puigcerdà set5 Tercera Catalana

Comentaris