UE Avià

L’Avià no té compassió del Xup (7-0)

L’Avià no té compassió del Xup (7-0)

Victòria incontestable del primer equip de l’Avià, a casa, contra el Pare Ignasi Puig. Els avianesos van dominar el partit de principi a fi i van fer bons els pronòstics, igualant la golejada més gran que havien fet aquesta temporada (7-0). L’Avià va gaudir de nombroses ocasions durant els 90 minuts, mentre que el ‘Xup’ es limitava a defensar com podia i intentar sortir al contracop sense fortuna.

Eloi Soler va obrir la llauna al minut 9 de partit. Les dianes de Roger Claret i Ivan Lianes a les acaballes del primer temps van fer que s’arribés al descans amb un còmode 3 a 0 al marcador. A la represa, dos gols d’Eudald Tubau, un de Diego Vasquez i un últim de Ferran Gendrau van col·locar el definitiu 7 a 0 a l’electrònic. Més info

Amb aquest resultat, l’Avià manté la tercera posició del grup 7 de Tercera Catalana i retalla punts al Gironella, que segueix segon però ara és a 7 punts dels avianesos. Per darrere, la Pirinaica i el Cardona segueixen a 2 i 3 punts de l’Avià. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, l’equip del Berguedà encara el darrer derbi comarcal de la temporada. Serà diumenge, a 2/4 de 5 de la tarda (16.30h) al municipal de Puig-reig. Els purreigtencs hi arriben després de perdre per 4 a 2 al camp de l’Artés. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol Pare Ignasi Puig set30 Tercera Catalana Xup

Comentaris