Orientació

El berguedà David Tarrés, campió d’Europa de raids d’aventura

El berguedà David Tarrés, campió d’Europa de raids d’aventura
Tarrés, a l'esquerra, amb els seus companys d'equip. CEDIDA

David Tarrés i Villegas, del Club Orientació Berguedà, s’ha proclamat campió d’Europa de raids d’aventura amb l’equip rus Red Fox Adventure Team. El corredor berguedà, amb els seus companys d’equip Andris Ansberg, de Letònia, i els russos Viktoriia Zarina i Vovan Levchenko es van desplaçar fins a Polònia per córrer el Campionat d’Europa de Raids (Adventure Race European Championship) i el resultat no els podria haver anat millor.

L’equip rus va dominar la prova de principi a fi en els més de 500km i de 10.000m de desnivell positiu. La cursa combina la cursa a peu, la btt, el caiac, els patins en línia, espeleologia i proves especials de cordes i natació.

En poc més de 86h, de les quals només en van dormir quatre, l’equip guanyador va arribar a la meta, situada a Cracòvia, traient més de quatre hores al segon classificat.

La propera cita per David Tarrés serà el Campionat del Món de Rogaine que es disputarà a La Molina el proper cap de setmana i on formarà equip amb Albert Roca (Aligots), representant a la selecció catalana.

IMG-20190721-WA0040

IMG-20190721-WA0047

IMG-20190721-WA0043

campionat d'europa Club Orientació Berguedà cob David Tarrés

Comentaris