C AT Gironella

El Gironella tanca l’any de l’ascens amb golejada i celebració (6-0)

El Gironella tanca l’any de l’ascens amb golejada i celebració (6-0)

Temporada per emmarcar de l’Atlètic Gironella. Si fa una setmana va certificar l’ascens de categoria a falta d’una jornada pel final de lliga, aquest cap de setmana ha disputat el darrer compromís amb una golejada incontestable contra el Castellbell, que baixa a Quarta Catalana i ja no s’hi jugava res.

Els gironellencs van encarrilar el partit a la primera part amb les dianes de Guillem Maza i José Maria López ‘Yuti’. A la represa, Pau Ragués, Manel Uribe, Toni Castaño i Èric Santmartí van certificar la golejada per 6 a o, davant un rival força inofensiu que en cap moment va donar la sensació de poder lluitar per endur-se punts de Gironella. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella tanca la temporada amb 85 punts. Són números de campió, però l’Atlètic ha topat amb un Calaf intractable, que ha tancat la temporada sense cedir ni una sola derrota. Els de l’Anoia s’han endut el campionat amb 92 punts. Això sí: el Gironella també puja de categoria, ja que ha estat el segon millor classificat de la demarcació de Barcelona. La classificació sencera, AQUÍ.

Després del partit d’aquesta setmana, els jugadors del primer equip van ser rebuts a l’Ajuntament de Gironella pel govern municipal i van festejar l’ascens de categoria.

Futbol Gironella set37 Tercera Catalana

Comentaris