UE Avià

L’Avià cau contra el campió, el Calaf, que acaba la temporada imbatut (3-0)

L’Avià cau contra el campió, el Calaf, que acaba la temporada imbatut (3-0)
Els jugadors de l'Avià van fer el passadís al campió, abans de començar el partit a Calaf. UE AVIÀ (TWITTER)

C’est fini. L’Avià també ha tancat temporada aquest cap de setmana i ho ha fet amb derrota. Els avianesos han perdut al camp del campió de la lliga, el Calaf, que ha tancat l’any sense cedir ni una sola derrota. De fet, l’equip del Berguedà va fer el passadís als locals, instants abans que el partit comencés.

Sobre el camp, el Calaf es va avançar ben aviat, al minut 8, però l’Avià no va perdre la cara al partit en cap moment. De fet, el resultat a la mitja part era un ajustat 1 a 0 i, en els primers minuts de la represa, els avianesos en van tenir alguna per empatar el partit. Amb tot, la van desaprofitar i el Calaf va acabar sentenciant el partit amb dues dianes, al minut 55 i al 75. Més info

Amb aquest resultat, l’Avià acaba l’any a la tercera posició, com el millor dels equips que aquest any es queden a Tercera Catalana. Tant el Calaf com el Gironella, els dos equips que té per sobre, ascendeixen a Segona. El Calaf, com a campió, i el Gironella, com a millor segon de Barcelona. L’Avià ha culminat la temporada amb 69 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

Avià Calaf Futbol set37 Tercera Catalana

Comentaris