C AT Gironella

El Gironella goleja el Fruitosenc en vint minuts finals aclaparadors (4-0)

El Gironella goleja el Fruitosenc en vint minuts finals aclaparadors (4-0)

Golejada final per seguir segons. L’Atlètic Gironella ha guanyat amb més complicacions del que marca el resultat a un dels equips de la part baix, el Fruitosenc. Els gironellencs s’han imposat per 4 a 0, però han fet tots els gols en els últims vint minuts de partit.

El primer va ser d’Èric Santmartí, que torna a mullar després d’unes setmanes sense veure porteria. Poc després, Jonathan Peñalva va fer el segon de penal i, a les acaballes, Manel Uribe i Pau Ragués van sentenciar el partit amb dos gols més. Més info

Amb aquest resultat, l’Atlètic Gironella torna a ser segon en solitari. Els gironellencs sumen 28 punts i, després de la derrota del Sant Pere Nord a casa contra el Súria, es reafirmen com els principals perseguidors del líder, el Calaf, que suma 32 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, derbi intercomarcal. El Gironella juga a la Devesa de Navàs, contra un equip que sembla destinat a lluitar per salvar la categoria fins a final de temporada. Els navassencs són ara mateix tretzens, però venen d’aconseguir una victòria important al camp del Castellbell i el Vilar, un rival directe en la lluita per la permanència. +PROPERA JORNADA

Fruitosenc Futbol Gironella set12 Tercera Catalana

Comentaris