C AT Gironella

El Gironella tanca la primera volta amb una victòria plàcida (1-5)

El Gironella tanca la primera volta amb una victòria plàcida (1-5)
El Gironella celebra un gol, aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Partit sense història a Castellbell i el Vilar. L’Atlètic Gironella hi ha tancat la primera volta amb una victòria còmoda contra un rival que va arribar viu al descans però que va acabar sent sentenciat a la represa amb tres dianes dels homes de Xavi Díaz.

Un gol d’Eric Santmartí al minut 20 i un altre de ‘Jona’ Peñalva cinc minuts després van obrir la llauna i començaven a posar terra pel mig. El Gironella dominava i el Castellbell semblava condemnat a encaixar una golejada, però un gol local a les acaballes del primer temps va mantenir viva l’esperança d’esgarrapar algun punt. Però a la represa no hi va haver sorpreses: el Gironella va matar el partit en vint minuts amb tres gols de Manel Uribe, David Safont i ‘Tóbal’ Domínguez. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella acaba la primera volta en plaça de promoció: és segon, a 6 punts del Calaf, que és líder. A banda, aquesta setmana amplia l’avantatge de punts respecte l’Avià, que ja és a 7 punts, a la tercera posició. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana vinent, el duel de la temporada. El Gironella rep la visita del Calaf a casa en un partit que pot escurçar les distàncies en la lluita pel campionat, o bé pot deixar la lliga gairebé vista per sentència. +PROPERA JORNADA

Castellbell i el Vilar Futbol Gironella set19 Tercera Catalana

Comentaris