CE Berga

El Berga fa la feina però seguirà un any més a Segona (1-2)

El Berga fa la feina però seguirà un any més a Segona (1-2)
Els jugadors del Berga aplaudeixen a l'afició desplaçada al final del partit. CE BERGA

No ha pogut ser. El Berga va fer els deures al camp de la Sabadellenca, imposant-se per 1 gol a 2, però les victòries dels seus rivals, el líder, el Parets, i el segon, el Caldes, van deixar als de Joan Prat sense opcions d’ascens. Els de la capital s’hauran de conformar en una temporada més a segona catalana, tot i firmar la millor classificació d’aproximadament els darrers 15 anys.

L’inici va estar plegat d’imprecisions dels visitants, fruit de la pressió de jugar-se la temporada, mentre la grada i la banqueta refrescaven els mòbils per seguir la resta de resultats. El ritme intens de la Sabadellenca va tenir recompensa amb un gol olímpic en un córner servit per José Luís Casillas (13′). Però els blanc i vermells van reaccionar, sabent que havien de guanyar, i poc després Gerard Martínez va aprofitar un refús a la frontal per situar la igualada amb un gol per l’escaire (19′). Abans del descans, els berguedans es van aconseguir posar per davant, després que una combinació entre Noguera i Joanet acabés amb una centrada de Sua, que va transformar-se en un autogol de Daniel Guerrero (39′).

Els de Joan Prat es van saber superiors a la segona meitat i van anar a controlar el partit. Esperant si algun dels altres resultats els somreia, van haver d’aguantar l’embranzida de la Sabadellenca en els darrers compassos, alhora que els de la capital també van tenir alguna ocasió al contracop. Al final, la victòria es va fer efectiva, però no va servir per res més que corroborar la tercera posició.

Amb la victòria, el Berga n’ha sumat 18 aquesta temporada, per 10 empats i 6 derrotes, que li donen 64 punts per situar-se a aquest tercer lloc. Amb els mateixos punts, el Caldes ha sigut segon, gràcies al gol average particular a favor, i 19 victòries, 7 empats i 8 derrotes, i farà promoció d’ascens, mentre que l’ascens directe ha sigut pel guanyador de la lliga, el Parets, que ha aconseguit 67 punts gràcies a les 19 victòries, 10 empats i 5 derrotes. La classificació sencera, AQUÍ.

Berga CE Berga Segona Catalana

Comentaris