Futbol, CE Berga

Remuntada per seguir-hi creient (3-2)

Remuntada per seguir-hi creient (3-2)
La plantilla del Berga celebra la victòria al vestuari. CE BERGA

Complicat, però no impossible. El Berga va haver de remuntar contra Les Franqueses el passat cap de setmana, però es va acabar imposant per 3 gols a 2. Ara, l’equip ha de millorar el resultat que faci el Caldes en el seu partit si vol disputar la promoció d’ascens. Per guanyar la lliga i pujar directe, ha de guanyar el seu duel, i esperar una derrota del Parets i que el Caldes no guanyi.

El partit va començar de cara pels blanc i vermells, amb un gol de Marc Torres aprofitant un rebot en un córner (6′), però aviat va ser contestat pels visitants, amb una jugada desafortunada de Peralta que, després de controlar una pilota, es va voler driblar al davanter Aleix Vilà, qui va aconseguir recuperar la pilota i fer el gol que igualava el partit (7′). No gaire després, una altra mala jugada del porter berguedà va acabar amb l’avantatge per Les Franqueses: una passada en profunditat que van cobrir als centrals va arribar a la zona de Peralta, que va voler refusar però no va tocar la pilota, i el davanter rival Sehou Omar Sarr Ndow va aprofita l’errada per posar l’1 a 2 (18′) amb el que s’arribaria al descans.

El Berga va tornar a anar a pel partit a la represa, i aviat va trobar l’empat amb una jugada per banda dreta que va acabar amb una centrada per terra d’Agus, que Noguera va aprofitar a la banda esquerra per posar el 2 a 2 (52′). Els locals van seguir treballant i, ja al tram final, una altra centrada per banda dreta acaba, a través d’una falta picada per Bertrans, va acabar al segon pal, on ‘Sua’ va remata de cap amb encert per donar la victòria als locals (77′).

La victòria manté als de Joan Prat en la lluita i, amb 61 punts, es mantenen al tercer lloc. 61 són els mateixos que el Caldes, que té l’average particular a favor, mentre que el líder, el Parets, en suma 64. La classificació sencera, AQUÍ.

De cara a la darrera jornada, el Berga no hauria de tenir massa complicacions al camp de la Sabadellenca, que no s’hi juga res, tretzè amb 41 punts. Pel que fa als rivals, el Parets rebrà a la Gramanet, que amb 59 punts és el cinquè classificat, i encara té alguna remota opció de fer promoció, mentre el Caldes rebrà al Sabadell B, que és desè amb 48 punts. + PRORPERA JORNADA.

A falta d’una jornada per acabar la lliga, el Berga té complicat l’ascens, però no impossible. De fet, si el Berga guanya, el Parets perd, el Caldes no guanya, els berguedans seran els campions. En aquest cas, Berga i Parets empatarien a punts, però els berguedans tenen l’average total favorable per 1 gol (el particular està empatat). Si el Berga aconsegueix millor resultat que el Caldes, es conformarà amb la promoció.

Berga CE Berga Segona Catalana set36

Comentaris