Futbol, CE Berga

El Berga cedeix un empat ‘in extremis’ (2-2)

El Berga cedeix un empat ‘in extremis’ (2-2)
Joan Noguera, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Amb poc més de cinc minuts el Berga va passar d’estar sumant 3 punts a haver-se de conformar amb 1. Els de Joan Prat van acabar cedint l’empat a 2 en un partit que tenien molt de cara al complicat camp del Masnou, en encaixar dos gols en els darrers instants del duel. Tot i els mals resultats de les darreres jornades, l’equip es manté com a líder de la categoria, ara 3 punts per davant de la Gramanet i el Parets.

Tot i que els locals van tenir alguna oportunitat a l’inici, van ser els visitants els que es van avançar aviat, amb una jugada al contracop conduïda per ‘Yuti’, que va assistir per Joan Noguera i va finalitzar Sergi Ruiz (10′). I és que el Berga es va dedicar a defensar i tirar contracops ràpids que feien mal a un Masnou que portava la batuta, tenia la possessió i buscava centrar pilotes des de la banda. A la represa, els blanc i vermells amplien distàncies a través d’un córner assajat, materialitzar per Marc Torres (64′). Al tram final, l’expulsió d’Òscar Casado (75′) no feia més que aplanar un partit que els berguedans no podien deixar escapar, però quan l’equip ja es veia tornant a casa amb els 3 punts la insistència del Masnou va tenir la seva recompensa. Primer, a través d’una falta lateral de Marc Lombardo que no va tocar ningú i es va colar a l’interior de la porteria (85′) i, després, ja superat el temps de prolongació, Javier Guerrero va transformar un córner que posava les taules just abans del xiulet (90′).

Tot i encadenar 4 partits sense guanyar (1 derrota i 3 empats), el Berga segueix com a líder del grup, amb 29 punts, ara perseguit per la Gramanet amb 26, ja que tant el Parets, amb 26, com el Joanenc, amb 25, també han empatat aquesta jornada. La classificació sencera, AQUÍ.

Precisament, a la propera jornada, passat el pont, els blanc i vermells rebran al Parets, en un altre interessant duel de la part alta que podria igualar els equips o posar terra entremig. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set14

Comentaris