UE Avià

L’Avià certifica matemàticament la tercera plaça a Tercera Catalana (3-0)

L’Avià certifica matemàticament la tercera plaça a Tercera Catalana (3-0)
Roger Verdaguer va fer un nou gol de falta directa. ALEIX CAMPRUBÍ/ARXIU

El primer equip de la Unió Esportiva Avià quedarà tercer del grup 7 de Tercera Catalana. El conjunt avianès, ja dirigit per Xavi Ortega després de la marxa del fins ara tècnic Joan Flores, va golejar un Artés que arribava enratxat al municipal Alfons Gonfaus. Els bagencs venien d’empatar contra el líder, el Calaf, i encadenaven 7 jornades sense perdre. A Avià, però, la dinàmica va canviar.

A la primera meitat, els avianesos van tenir alguna ocasió per obrir la llauna però el 0 a 0 inicial es va conservar fins el descans. A la represa, l’Avià va trobar el camí del gol. Primer, Eudald Tubau va aprofitar una passada d’Eloi Soler per fer l’1 a o, al minut 51. Uns deu minuts després, Roger Verdaguer va clavar una falta directa a l’escaire de la porteria visitant i deixava pràcticament vist per sentència l’enfrontament. A falta d’uns quinze minuts pel final, Jaume Moratonas va fer el definitiu 3 a 0 en rematar amb el cap una centrada de córner. Més info

Amb aquest resultat, l’Avià certifica la tercera plaça de manera matemàtica al grup 7 de Tercera Catalana. Els avianesos sumen 69 punts i en tenen cinc de marge respecte la Pirinaica, que és quarta, a falta d’una sola jornada pel final de lliga. Per dalt, el Gironella -que aquesta setmana ha certificat l’ascens a Segona- és segon, a 13 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I per tancar la campanya l’Avià visitarà el camp del Calaf, que serà el campió de lliga i que avantatge els avianesos per 20 punts. A aquestes alçades, els de l’Anoia encara no han perdut ni un sol partit. +PROPERA JORNADA

Artés Avià Futbol set36 Tercera Catalana

Comentaris