Futbol, CE Berga

El Berga se’n va de vacances com a campió d’hivern (0-2)

El Berga se’n va de vacances com a campió d’hivern (0-2)
El Berga celebra la victòria. CE BERGA

A falta d’una jornada pel final, es pràcticament segur el Berga acabarà la primera volta com a líder. Amb la victòria per 0 a 2 al camp de Les Franqueses d’aquest cap de setmana manté l’avantatge de 3 punts amb la Gramanet, amb qui té l’average favorable (4 gols). Els de Joan Prat han mantingut el liderat en solitari des de la jornada 6, i ara, disputats 16 partits, han sumat 10 victòries, 5 empats i tan sols 1 derrota.

La intensitat va marcar una primera meitat on, si bé el partit estava dividit, els locals tenien una mica més la pilota. Els berguedans buscaven les seves oportunitats a través de la pressió i la recuperació de pilotes al mig del camp, amb l’objectiu de sortir de pressa al contracop. A l’equador de la primera meitat, Les Franqueses va tenir una ocasió de gol a través d’una jugada que havia començat amb un possible fora de joc i que va refusar el porter Porcel amb el cap, però el refús va anar als peus d’un jugador local que va fer una vaselina que es va estavellar al pal. Poc després, una jugada per banda del Berga va acabar amb una passada enrere cap al punt de penal que va aprofitar Agus que, amb un control orientat, es va quedar sol davant del porter i no va perdonar el 0 a 1 (30′).

Els locals sortiren en tromba a la represa. Les Franqueses va aconseguir uns 10 minuts molt bons on un córner a la frontal acaba amb una rematada llunyana que obliga a Porcel a fer una gran aturada, i sumaren un parell d’ocasions més. Aquesta embranzida va esperonar als del Vallès, que cada vegada avançaren més les línies, deixant espais a l’esquena, però sense poder fer mal a la sòlida defensa berguedana. Sergi Ruiz va fer un pal al quart d’hora, aprofitant una centrada provinent d’una jugada per la banda de Yuti. Ja al tram final, una recuperació al mig del camp acaba amb una incursió en solitari de Bertrans per la banda, que assisteix per Sua, qui guanya l’esquena a la defensa i remata la centrada ja des de l’àrea petita per posar el final 0 a 2 (84′).

Amb 35 punts en 16 jornades, l’equip és líder amb 3 punts d’avantatge amb de la Gramanet i amb 6 de diferència amb el Parets. La classificació sencera, AQUÍ.

Amb els torrons païts, el dia 13, els blanc i vermells tornaran a la jugar amb la visita de la Sabadellenca, 16è classificat amb 15 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set17

Comentaris