UE Avià

L’Avià s’imposa al Viladecavalls i s’assegura virtualment la tercera plaça (1-2)

L’Avià s’imposa al Viladecavalls i s’assegura virtualment la tercera plaça (1-2)
L'Avià celebra un gol, aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Bon triomf de l’Avià en un dels camps més complicats de la categoria. Els avianesos han suat aquest cap de setmana per treure els tres punts de Viladecavalls però ho han aconseguit. Els locals es van avançar en el marcador abans de la mitja hora de joc, però dos gols de córner van servir per capgirar el marcador. La primera diana va ser abans del descans, obra de Moratonas, mentre que a la represa Gerard va fer l’1 a 2 que seria definitiu. Més info

Amb aquest marcador, l’Avià s’assegura virtualment la tercera plaça a la classificació. Els avianesos són a cinc punts del quart classificat, la Pirinaica, quan només queden sis punts en joc. En farien prou amb un punt per certificar-la matemàticament, ja que tenen millor diferència de gols i el gol average a favor respecte la ‘Piri’. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquesta setmana, oportunitat d’or per certificar el tercer lloc. L’Avià rep la visita d’un Artés que no s’hi juga massa res. Els bagencs són ara mateix vuitens i, com a molt, podran acabar la lliga en sisè lloc. Això sí, arriben a aquest tram final en una ratxa increïble: fa set partits que no perden (5 victòries i 2 empats). +PROPERA JORNADA

De Flores a ‘Ponti’

Aquesta setmana també s’ha fet oficial el canvi d’entrenador a la banqueta de l’equip. L’Avià afrontarà aquests darrers dos partits de temporada sense Joan Flores al capdavant. Qui agafa les regnes de l’equip és el fins ara segon entrenador, Xavi Ortega, segons ha explicat el club en un comunicat a les xarxes socials.

Ara bé, de cara a la propera temporada, qui es farà càrrec del primer equip no serà Ortega sinó un vell conegut a les banquetes comarcals: Jordi Pont ‘Ponti’. El tècnic entrenava el primer equip del Gironella fins la temporada passada però s’ha agafat un any sabàtic. A partir d’aquest estiu, hi torna i ho fa per intentar retornar l’Avià a Segona Catalana.

ponti-gironella

Avià Futbol set35 Tercera Catalana Viladecavalls

Comentaris