Puig-reig

El FS Puig-reig acusa el desgast físic en un partit de tràmit (4-3)

El FS Puig-reig acusa el desgast físic en un partit de tràmit (4-3)
Partit d'aquesta temporada del FS Puig-reig. ARXIU

Derrota del FS Puig-reig en un partit de tràmit, on ni ell ni el rival es jugaven massa res. Han perdut per un ajustat 4 a 3 a la pista del Daina Isard. El Puig-reig va anar per davant en el marcador durant bona part del partit, però el Daina va arribar millor al tram final de partit i va capgirar les coses amb tres dianes en quatre minuts.

Des del primer minut, el Puig-reig va sortir a totes per assaltar la pista del Daina. Fruït d’aquestes ganes, Sergi Pelaez va obrir la llauna amb el 0 a 1 al minut 6. A partir d’aquí, el Daina va començar a inquietar la porteria visitant, però Robert Baños, sota pals, va impedir una remuntada. Amb tot, els locals van empatar el partit abans de la represa.

A la segona meitat, el Puig-reig va tornar a dominar i els gols de Kilian Alonso i Miquel Àngel Garcia van posar distància en el marcador. A partir d’aquí, els del Berguedà van començar a notar el desgast físic, com a conseqüència de tenir un sol recanvi a la banqueta durant tot el partit. El Daina va aprofitar aquest escenari per fer tres gols i capgirar el marcador. Més info

Amb aquest resultat, tot queda bastant igual. El Puig-reig és 6è, amb 31 punts, i el Daina, setè, amb 25. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquesta setmana s’acaba la lliga. El Puig-reig rep la visita del cuer de la categoria, el Santpedor, que no baixarà perquè en el que portem de temporada ja s’han retirat dos equips, Navàs i Rubí Nord, que seran els que perdran la categoria. +PROPERA JORNADA

futsal Puig-reig Segona Catalana set36

Comentaris